JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Subrina Recept Caffeine Tandem z naravnim kofeinom iz gvarane spodbudi tudi najbolj utrujene lasne mešičke

 

Izpadanje las je normalen pojav in vsak dan izpade od 60 do 80 las. Vsi pa poznamo obdobja, ko nam lasje prekomerno izpadajo zaradi stresa, slabega počutja, pomanjkljive prehrane … Tudi ko smo glede tega ponovno na zeleni veji, se lasje kar ne opomorejo.

 

Na srečo je tukaj nov šampon za spodbujanje rasti las Subrina Recept Caffeine Tandem z ekstraktom gvarane. Ekstrakt gvarane vsebuje visok odstotek naravnega kofeina, ki pospešuje prekrvavitev lasišča in s tem deluje stimulativno na lasne mešičke ter spodbuja rast las. Gvarana vsebuje od 3 do 5 % kofeina in je s tem bogat vir te poživljajoče učinkovine.

 

Šampon je posebej formuliran za uporabo tudi na občutljivih lasiščih. Za to poskrbi ekstrakt ovsenega mleka, ki deluje na lase in lasišče vlažilno ter pomirjevalno. Fenoli iz ovsa zmanjšajo vnetja in pomagajo proti srbečici. Vsebuje tudi veliko vitaminov B kompleksa in polisaharidov, zaradi česar pomaga pri vlaženju las in vzdrževanju mehkobe.

 

Šampon ima lasem in lasišču prijazen pH in  je odišavljen s parfumskim oljem, ki ne vsebuje alergenov. Poleg tega pa šampon ne vsebuje silikonskih olj in barvil, kar ga naredi še posebej primernega za občutljivo lasišče.

 

Veganska formula.

 

 

Subrina Recept caffeine tandem 511x246px

 

 

 

 NOVICE IN OBVESTILA