JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Maslene barve za lase Subrina Butter Colour iz leta v leto neprekinjeno osvajajo srca in lase slovenskih potrošnic. Zdaj pa se te priljubljene barve predstavljajo s svežo podobo in vznemirljivim novim odtenkom.

 

Osnovna formulacija in delovanje barv ostaja nespremenjeno. Trajno obstojne barve brez amonijaka Subrina Butter Colour negujejo lase s kombinacijo murumuru, mangovega, karitejevega in kakavovega masla. Kombinacija 4 vrst masla nahrani lase od znotraj in tako poskrbi za izvrsten barvni rezultat in bleščeč sijaj pobarvanih las. Bogata kremasta struktura barvne kreme med nanosom ne kaplja, enakomerno ovije vsak las in ga prepoji z bogato negovalno kremo. Rezultat barvanja so intenzivne in obstojne nianse z optimalnim kritjem sivih las.

Z novim odtenkom pralina odgovarjamo na trend hladnih rjavih odtenkov, ki pa niso iz skupine naravnih odtenkov. Novi odtenek pralina poskrbi za poln rjav barvni rezultat brez rdečega tona. Primeren je za uporabo na temno blond do srednje rjavi naravni barvi las. Z njim lahko prekrijemo tudi zelo osivele lase.

 

 

Subrina Butter Colour NOVO 511x246px

 

 

 

 NOVICE IN OBVESTILA