JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Drogerija Ilirija nudi obsežno ponudbo izdelkov blagovnih znamk Ilirije in drugih priznanih blagovnih znamk. To so kozmetični in dekorativni izdelki, izdelki za dom in gospodinjstvo, frizerski izdelki, oprema in pripomočki, modni dodatki, kot so torbice in bižuterija, ter nagrobni in dekorativni program Ilirija Light. Na voljo so tudi darilni boni.

 

1
2
3
 
Drogerija Ilirija
Tržaška cesta 40
1001 Ljubljana
Telefon: +386 1 4709 151

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
Od 8.00 do 19.00

Sobota
Od 8.00 do 13.00

Nedelje in prazniki zaprto!

Tukaj si lahko ogledate ponudbo akcijskih cen tega meseca!

 images/A3_JUNIJ-2024-web.jpg

 

Ne spreglejte tudi naših rednih akcij!

 

 

 

 

*V primeru, da je datum popusta na nedeljo ali praznik se le ta prenese na naslednji delavni dan. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za nakup darilnih bonov. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike.

 

HairSpa je sodoben frizerski salon Ilirije, kjer poskrbimo za razvajanje vaših las. Vrhunski stilisti in izjemno kakovostna lasna kozmetika sta zagotovilo za zadovoljstvo vsakega obiskovalca. Obiščite spletno stran.

 

1
  
Click2Chic je spletna drogerija Ilirije, kjer nudimo posebej izbrano ponudbo ekskluzivnih kozmetičnih izdelkov, pa tudi obsežno ponudbo izdelkov blagovnih znamk Ilirije in drugih priznanih blagovnih znamk. Zagotavljamo super akcije in dostavo na dom v 24 urah! Obiščite spletno stran