JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
Slide background

ZGODOVINA
podjetja

Slide background

naš razvoj je naša
PREDNOST

Slide background

testiramo & preverjamo
za odlično KAKOVOST

Slide background

izobražujemo

O NAS

Ilirija je rasla na temeljih zdravega poslovanja in se razvijala v uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo. Vendar sam razvoj v nas ni vzbudil tiste lagodne zaspanosti, ravno nasprotno, še bolj smo odprti za izzive in povečala se je naša sposobnost  prilagoditi se tako lokalnim kot tudi globalnim trgom. Zavedamo se, da lahko samo na ta način zadostimo zahtevam in potrebam naših potrošnikov, ki zase zahtevajo čisto in zdravo okolje, obenem pa si želijo kakovostnih izdelkov. Ilirija je pripravljena zadovoljiti vse te potrebe in želje.

Podjetje, ki ga danes poznamo pod imenom Ilirija d. o. o., je bila ustanovljena leta 1908 kot Tovarna kemičnih izdelkov Golob & Ko (Franc Golob in Avgust Volk). Podjetnika sta z delavci začela izdelovati kremo za čevlje Ilirija, loščila za tla, maže za usnje, kolomaz in druge kemične izdelke. Nekoliko pozneje se je tovarna preimenovala v Ilirijo

 

1
2
 

Skupina Ilirija danes zaposluje na sedežu družbe v Ljubljani in v tovarni v Lendavi ter v dveh podjetjih v tujini več kot 220 zaposlenih. Podjetje je družba z omejeno odgovornostjo s polnim imenom Ilirija, razvoj, proizvodnja in trženje kozmetičnih izdelkov, d. o. o. 

 

Danes

 

Ilirija

Naziv: Ilirija, razvoj, proizvodnja in trženje kozmetičnih izdelkov, d. o. o.

Skrajšan naziv: Ilirija d. o. o.

1

Zaupanje in strokovnost smo si pridobili s stalnim spremljanjem dogajanja na vseh trgih, na katerih smo prisotni, in tudi na trgih, ki v prihodnosti predstavljajo naš cilj, saj se zavedamo, da lahko le s poznavanjem lokalnih navad in zakonitosti ponudimo potrošnikom tisto, kar si želijo in potrebujejo.

Ilirija je na temeljih zdravega poslovanja rasla in se razvijala v uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo. Vendar sam razvoj v nas ni vzbudil tiste lagodne zaspanosti, ravno nasprotno, dal nam je nek nov zagon, da se na trgu predstavimo kot podjetje, ki je sposobno na osnovi lastnih izkušenj in tradicije postati hitro rastoče, dinamično, prilagodljivo in moderno podjetje, ki vidi svoje cilje v potrošnikih in stroškovni učinkovitosti. Zavedamo se, da bomo ambiciozne, a hkrati realno, zastavljene cilje dosegli le, če bomo še naprej gojili svoje poslanstvo biti:

Drogerija Ilirija nudi obsežno ponudbo izdelkov blagovnih znamk Ilirije in drugih priznanih blagovnih znamk. To so kozmetični in dekorativni izdelki, izdelki za dom in gospodinjstvo, frizerski izdelki, oprema in pripomočki, modni dodatki, kot so torbice in bižuterija, ter nagrobni in dekorativni program Ilirija Light. Na voljo so tudi darilni boni.

 

Ilirija d.o.o.
Ljubljana

Politika varstva osebnih podatkov

1. Upravljavec

Registrirana firma podjetja: Ilirija d.o.o.
Sedež podjetja: Ljubljana,
Poslovni naslov: Tržaška cesta 40, Ljubljana,

Odgovorna oseba za zbirko osebnih podatkov je vodja oddelka, ki uporablja osebne podatke iz zbirke.
Kontaktni naslov odgovorne osebe za varstvo podatkov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ilirija kot izvajalec bo pri obdelavi osebnih podatkov vselej ravnala po visokih standardih evropske uredbe GDPR, tako da bo imela vzpostavljen notranji sistem organizacije dela (izvajanja) in nadzora, ki bo omogočal ravnanje po tej uredbi. Ilirija se zavezuje, da bo vedno sposobna dokazati raven izvajanje obdelave in sistem notranje organizacije, ki to omogočata.

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh.
Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:
 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,
 • spol,
Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:
 • Prodaja,
 • Marketing,
 • Podpora strankam,
 • Računovodstvo.

3. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije in jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo
 • do izbrisa celotne zbirke podatkov:
  Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma in trajno izbrisali.
  ali
 • do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika:
  Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke brez odlašanja in trajno izbrišemo.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5. Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:
 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje,

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku zagotovili svobodno odločitev o njegovi privolitvi, in ga zadovoljivo informirali.

Preklic soglasja s strani posameznika ne vpliva na zakonitost in upravičenost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do preklica.

Molka posameznika ne bomo nikoli šteli za njegovo strinjanje s predlaganim izborom. Vedno bomo pazili, da bo volja posameznika izražena točno in svobodno – le na tak način zbrane podatke bomo uporabili za zbirke, ki jih obdelujemo. V nedorečenih situacijah bomo soglasje posameznika razlagali restriktivno.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice na področju varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju njegovih pravic.