JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Zaupanje in strokovnost smo si pridobili s stalnim spremljanjem dogajanja na vseh trgih, na katerih smo prisotni, in tudi na trgih, ki v prihodnosti predstavljajo naš cilj, saj se zavedamo, da lahko le s poznavanjem lokalnih navad in zakonitosti ponudimo potrošnikom tisto, kar si želijo in potrebujejo.

Prodaja široke potrošnje in profesionalna prodaja

Ilirija je prisotna s celotno paleto izdelkov pod lastnimi blagovnimi znamkami na domačem trgu in na trgih regije Adria ter na trgih zahodne, osrednje in vzhodne Evrope, pa tudi na Bližnjem Vzhodu in v Kanadi. Te obsegajo tako široko potrošnjo kot tudi profesionalni program, namenjen uporabi in prodaji v frizerskih salonih. Povsod, kjer smo prisotni z izdelki pod lastno blagovno znamko, imamo tudi dobro razvito lastno prodajno mrežo, ki vključuje tudi pogodbene partnerje, prek katere lahko uspešno nadzorujemo samo prodajo in z njo povezana dogajanja na trgu.

Prodaja izdelkov pod tujimi blagovnimi znamkami

Ilirija je uveljavljen proizvajalec tujih blagovnih znamk tako za trgovinske verige kot tudi druga podjetja, saj smo jih prepričali s celovitostjo ponudbe, popolno prilagodljivostjo, profesionalnim pristopom ter tehnološkim in tržnim svetovanjem. S temi izdelki smo prisotni predvsem na trgih zahodne in vzhodne Evrope.

Prodaja polizdelkov

Ilirija določenim trgom prodaja polizdelke in tudi na tem segmentu smo prepoznani in cenjeni kot ponudniki kvalitetnih proizvodov in storitev. Naše poslovne partnerje servisiramo tudi s popolnim tehnološkim, tržnim in ostalim svetovanjem.