JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Skupina Ilirija danes zaposluje na sedežu družbe v Ljubljani in v tovarni v Lendavi ter v dveh podjetjih v tujini več kot 220 zaposlenih. Podjetje je družba z omejeno odgovornostjo s polnim imenom Ilirija, razvoj, proizvodnja in trženje kozmetičnih izdelkov, d. o. o. 

 

Danes

 

S prenovo proizvodnega obrata v Lendavi v letu 2009 v skladu z vsemi predpisi EU glede urejenosti proizvodnje kozmetike smo zagotovili optimalne okoliščine za proizvodnjo, predvsem za naša ključna področja lasne in obrazne kozmetike ter barv za lase. Z rednimi naložbami v ta obrat lažje sledimo sodobnim trendom, ki zahtevajo vrhunske izdelke in čim kvalitetnejše sestavine. V letu 2022 smo tam zgradili tudi moderno skladišče za gotove izdelke. 

 

1
2

 

Ilirija d. o. o.  je eden največjih proizvajalec kozmetike v tem delu Evrope. Naša ponudba je zelo obsežna, saj zajema profesionalno lasno kozmetiko za uporabo v frizerskih salonih, lasno kozmetiko za široko potrošnjo, kozmetiko za nego obraza in telesa, sveče in čistila. Naše izdelke tržimo v okviru lastnih blagovnih znamk, kjer sta ključni blagovni znamki Subrina in Subrina Professional.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in vlaganj v sistematično izobraževanje in razvoj znamo proizvesti izdelek od same idejne zasnove, prek testiranja ustreznih sestavin do proizvodnje in polnjenja. Ponosni smo, da edini v Sloveniji uspešno razvijamo in proizvajamo barve za lase. Posebno pozornost posvečamo testiranju izdelkov. Vsa testiranja lasnih izdelkov izvajajo naši visoko usposobljeni frizerji na živih laseh v našem dobro poznanem Subrina Professional Studiu. Ravno tako že v sami fazi razvoja izvajamo testiranja in preverjanja mikrobiološke neoporečnosti vseh kozmetičnih izdelkov v našem lastnem mikrobiološkem laboratoriju.

 

1
2
3
4

 

Celovitost ponudbe zaokrožamo v naši sodobno opremljeni svečarni, kjer lahko proizvajamo sveče najrazličnejših oblik in barv. Ni naključje, da smo tako v Sloveniji kot tudi v svetu cenjeni in prepoznani kot ponudnik pestre izbire kvalitetnih sveč.

V sami proizvodnji se lahko ponašamo z natančnim vodenjem od same priprave polizdelka do končnega produkta, saj lahko znotraj proizvodnega procesa nadzorujemo vsako fazo posebej.

 

1
2
3
4
 
V svojih vrstah imamo mnogo strokovno usposobljenih kadrov, ki so zaradi poznavanja lastnih proizvodnih kapacitet, potreb na trgu in lastnih znanj, sposobni razviti tehnološko učinkovit in okolju prijazen proizvod po meri uporabnika, tako na področju kozmetike kot tudi čistil, sveč in ostalih izdelkov po željah naročnikov.
 
 
1
2