JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

ILIRIJA

Usnje je kot živo. Potrebuje pozornost in nego s prav izbranimi sredstvi. Odziva se z mehkobo, obstojnostjo in obliko. Vse za popolno nego pa je zbrano v kolekciji izdelkov za nego usnja in obutve ILIRIJA.

Za čevlje različnih barv bo poskrbela klasična krema v pločevinasti škatli. Bolj občutljivi obutvi so namenjene kreme za gladko usnje v tubah, izbiramo lahko med običajnimi in tistimi, ki jim je že dodana gobica za nanos kreme. Obutev iz semiša in modnega nubuka bo kot prerojena, ko bomo na njej razpršili spray za velur in nubuk. Obutev bo dobila ne samo osvežitev v barvi, pač pa še zaščito pred vlago.

Samosvetleče loščilo in gobica za čevlje sta izdelka, namenjena čiščenju in negovanju obutve iz vseh vrst gladkega usnja. Uporabljata se lahko kjerkoli in kadarkoli (doma, v službi, na potovanjih …), saj je uporaba hitra in enostavna. Namenjena sta vsem, ki so v neprestanem boju s časom in potrebujejo izdelek, ki je kakovosten in hkrati priročen ter enostaven za uporabo. Vse usnjene izdelke, tako obutev, kakor tudi jakne, torbice in drobno usnjeno galanterijo, zaščitimo s posebnim impregnacijskim sprayem, ki jih bo varoval pred umazanijo, vlago, dežjem in snegom.

 

ilirija usnje

Krema čisti, neguje in osveži barvo usnja. Kakovost, ki prepričuje že več kot 100 let.

ilirija puncka

Krema čisti, neguje in osveži barvo usnja.

gobice

Namenjena je čiščenju in negovanju obutve iz vseh vrst gladkega usnja. Loščenje ni potrebno. Osveži barvo.

samol

Hitro in enostavno očisti obutev iz gladkega usnja in ji daje visok sijaj brez loščenja. Priporočamo ga za potovanja in občasna čiščenja.

impreg

Vsebuje fluorokemikalijo. Odlično impregnira obutev, oblačila, torbice in druge izdelke iz gladkega usnja, semiša in nubuka ter jih varuje pred umazanijo, vlago, dežjem in snegom.

ilirija neki

Odlično impregnira usnje, ga polepša in mu osveži barvo. Okolju je prijazen, saj ne vsebuje škodljivega plina.