JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

Novice in obvestila

Glina je znana kot naravni magnet za nečistočo in je zato tudi posebej primerna za nego mastnih las in lasišča. Šampon CLEAN & MOISTURE vsebuje kombinacijo treh vrst čistilne gline, ki temeljito očisti lasišče in lase ter ju razmasti. Izvleček iz rdečih morskih alg ohranja vlago v laseh in lasišču. Lase neguje, okrepi in jim podarja sijaj. Za optimalni rezultat uporabite še balzam Subrina iz linije Clean & Moisture, ki lajša razčesavanje in neguje lase, vendar jih hkrati ne obteži. 

 

Sejem Beautyworld Middle East 2018

 

Izdelek Biokill EXTRA je sedaj na voljo z novo kombinacijo aktivnih sestavin za še boljšo učinkovitost. Novi izdelek BioKill EXTRA micro-fast zagotavlja daljšo in takojšnjo učinkovitost proti vsem vrstam mrčesa na težje dostopnih mestih in na zunanjih površinah objektov. Več tednov zanesljivo deluje proti vsem vrstam mrčesa v vseh njihovih fazah razvoja. Deluje takoj oziroma pri večjih insektih v nekaj minutah. Zaradi sodobne tehnologije mikrokapsuliranja ima podaljšano učinkovitost do 2 meseca. Izdelek je biološko razgradljiv in ima nevtralen vonj.

 

Biokill Extra micro-fast

Depilacijo z nežnim depilacijskim praškom Lidera lahko sedaj zaključite z nanosom negovalnega losjona Lidera pH optimal. Tako bo vaša koža po depilaciji videti popolno negovana. Losjon po depilaciji Lidera pH optimal je edinstven losjon, ki povrne koži njen lasten optimalen pH po vsaki depilaciji z depilacijskim praškom Lidera ali drugim izdelkom za kemično depilacijo. Kožo tudi nežno navlaži in vzpodbudi njeno obnavljanje.

 

Lidera losjon po depilaciji

 

 

Subrina Recept After Sport je osvežujoč šampon, ki obnavlja lase ob povečani telesni aktivnosti. Namenjen je moškim, ki se ukvarjajo s športom. Vsebuje antioksidant tavrin, ki deluje proti prostim radikalom in posledično oslabljenim lasem. Poprova meta in mentol dodatno stimulirajo prekrvavitev v lasišču in poskrbijo za podaljšano svežino.

banner Subrina recept after sport 511x245px

 

 

Barvne maske Subrina Colour Refresh osvežijo rdeče, vijolično, oranžno ali rjavo pobarvane lase, ubijajo rumeni ali oranžni ton na blond pobarvanih laseh ali pa omogočajo raznovrstne možnosti kreativne uporabe: doseganje intenzivnih modnih učinkov na posameznih pramenih naravno blond ali posvetljenih las (#rainbowhair), mešanje več odtenkov za individualni videz (#haircolorinspo) ali mešanje izbranega odtenka z odtenkom CLEAR za nežnejši učinek (#pastelhaircolor).

 

lidera1

 

 

 

 NOVICE IN OBVESTILA