JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

POSTANITE PARTNER

Ilirija je dolgoletni partner drugih priznanih podjetij, uveljavljen proizvajalec tujih blagovnih znamk tako za trgovinske verige kot tudi druga podjetja in pa cenjen ter uspešen distributer. Tudi pri teh poslovnih odnosih se držimo vodil kakovosti našega podjetja in vselej se predstavimo kot podjetje, ki se je sposobno na osnovi lastnih izkušenj in tradicije hitro odzvati in prilagoditi vsaki novi nalogi ali izzivu.

COLOR WOW je linija izdelkov, ki spreminjajo življenja žensk po vsem svetu! Ne bo se vam več tako mudilo k frizerju - od narastka in sivih las se boste lahko poslovili kar v udobju lastnega doma. WOW takoj prekrije narastek ali sive lase. Poseben profesionalni mineralni prah se oprime las, vendar jih ne zlepi, ne zmasti in jih ne naredi toge. Lasje ohranijo sijoč lesk in naraven občutek. Prašek je vodoodporen, tako da ga lahko sperete le s šamponom. 


http://www.colorwowhair.com/

Bolsius je priznani nizozemski proizvajalec sveč za različne namene. Sveče so vselej odlične kakovosti in ustrezne najnovejšim trendom. Proizvajajo jih v različnih oblikah od čajnih do konusnih in za različne namene.

 

Obiščite spletno stran

GHD je začetnik trenda uporabe likalnikov ne le za ravnanje, ampak predvsem za kodranje las in je v ta namen svojo tehnologijo izpopolnil do potankosti. Podjetje izvira iz majhnega britanskega mesteca blizu Leedsa v Yorkshiru. Lahko bi ga označili kot Apple frizerskega sveta, saj narekuje trende in modne smernice, izreden poudarek pa daje tudi na dizajn izdelkov.

 

Obiščite spletno stran

Obiščite Facebook stran

Blagovna znamka Moroccanoil uresničuje strast za edinstvene lepotne spremembe. Začeli so z edinstvenim negovalnim izdelkom Moroccanoil Treatment, ki je povzročil pravo revolucijo v industriji izdelkov za nego las. Tako so svoj ugled zgradili na dobremu mnenju, ki se je prenašalo z modnih brvi v salone ter izbrane revije in editoriale. Njihove inovativne formule, ki vsebujejo antioksidante in hranila, so edinstvene in omogočajo dramatične rezultate.

 

Obiščite spletno stran

Obiščite Facebook stran

Revlon so leta 1932 ustanovili Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, ki je prispeval "L" v imenu REVLON. Začeli so z enim izdelkom – lakom za nohte, kot ga do takrat še ni bilo. Vsi trije ustanovitelji so združili svoje skromne vire in razvili edinstven proizvodni proces za ustvarjanje lakov s širokim naborom odtenkov. Revlon je vse od nastanka spodbujal k izražanju čudovite in edinstvene ženstvenosti. Danes je vizija te blagovne znamke širiti glamur in inovacije na področju dekorativne kozmetike.

 

Preverite ponudbo izdelkov Revlon

Obiščite Facebook stran