JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

REVLON

Revlon so leta 1932 ustanovili Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, ki je prispeval "L" v imenu REVLON. Začeli so z enim izdelkom – lakom za nohte, kot ga do takrat še ni bilo. Vsi trije ustanovitelji so združili svoje skromne vire in razvili edinstven proizvodni proces za ustvarjanje lakov s širokim naborom odtenkov. Revlon je vse od nastanka spodbujal k izražanju čudovite in edinstvene ženstvenosti. Danes je vizija te blagovne znamke širiti glamur in inovacije na področju dekorativne kozmetike.

 

PUDER V PRAHU 001

Puder v prahu z lahkotno teksturo pomaga zabrisati nepravilnosti in daje koži naraven videz.

Kompaktni puder Colorstay

Kompaktni puder, ki ob stiku s kožo postane kremaste teksture. Nudi popolno, vendar neopazno prekrivanje.

015 LIGHT

Za kožo pod očmi. Formula, ki kožo neguje in pomaga pri prekrivanju vrečk pod očmi in temnih kolobarjev.

Vsebuje antioksidante in sestavine za zaščito pred onesnaževalci iz okolja in modro svetlobo zaslonov, ki pomagajo zmanjšati znake staranja in zaščititi kožo pred škodljivimi vplivi onesnaževanja. Formula, ki se odlično zlije s kožo in omogoča različne stopnje prekrivnosti glede na število nanosov, prekrije vrečke in temne kolobarje pod očmi. Hkrati pa je več kot le korektor za kožo pod očmi, saj vsebuje poživljajoči kofein, ki krepi vašo kožo. 
Korektor se nanaša z ovalnim nanašalec, ki posnema obliko konice prstov in je tako idealen za nanos na nežno kožo pod očmi.
Formula, ki kožo neguje, vsebuje samo najboljše sestavine za vašo kožo:

  • Vsebuje: antioksidant vitamin E, ki ščiti pred onesnaževalci iz okolja (anti-pollution) in sestavine, ki ščitijo pred modro svetlobo zaslonov (anti-blue light)
  • NE vsebuje: ftalatov, umetnih dišav, sintetičnih barvil in olj

Na voljo v 3 odtenkih: fair, light in light medium.

 

ikona nakup

RV PR Instafix Natural Beige REV1 600Bv1

Od popolnega videza kože ste zdaj oddaljeni le nekaj sekund. Retuširajte in zaščitite svojo kožo s srednjim prekrivanjem in zaščitnim faktorjem 20.

220 SAND BEIGE

Tekoči puder PhotoReady Candid za naravni videz in z zaščito pred onesnaževalci, s katerim se boste vi in vaša koža dobro počutili.

Pack Shot PhotoReady Concealer Light 02 High Res

Korektor PhotoReady za doseganje popolnega videza obraza. Zakrije temne podočnjake in zabriši nepravilnosti, kjerkoli se pojavijo. Bodi pripravljena na posnetke od blizu.

revlon colorstay CO 300 Golden beige cap on

Izjemno obstojen puder za brezhiben videz, ki na koži daje občutek ugodja. Posebna brezoljna formula za nadzor sijaja tekom celega dneva.

RV Insta Blush COMP CapFullComp CandyKiss 300Bv2

 Vsak odtenek rdečila v stiku Revlon Insta-Blush™ ima luksuzno kremasto-pudrasto formulacijo z unikatnimi pigmenti, ki razpršijo svetlobo in licem podarijo naravno, lepo barvo.

korektor kolostaj

Obstojen korektor za prekrivanje podočnjakov in kožnih nepravilnosti. Nova tehnologija omogoča postopno

RV KIM S capon GOLD GSB 0110 SWOP

Osvetlite in poudarite svoje najboljše poteze obraza za profesionalno izpopolnjen videz. S posebno inovativno tehnologijo, ki filtrira svetlobo, osvetljevalec v stiku Revlon PhotoReady Insta-Fix™ ustvarja sijoč zdrav videz obraza s perlastimi delci, ki se zlijejo s tenom kože in poudarijo lesk obraza.