JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

SVEČE

Vsi pomembni prazniki in večeri, ki si jih je vredno zapomniti, bodo v našem spominu žareli v soju sveč.

Sveča, prastaro svetilo, se je skozi čas preobrazila v našo vsakdanjo spremljevalko kot simbol vsega lepega in dobrega, saj je najbolj prefinjen del našega družabnega in zasebnega življenja. Z nami ni samo ob pomembnih trenutkih, temveč nam lepša in plemeniti naš vsakdan. Intimna svetloba sveč pričara atmosfero, ki daje prostoru in nam poseben sijaj. V soju večne ljubezni, ki jo sveče sporočajo tudi prek meja življenja, nas navdajajo z globokim spoštovanjem.

Sveče predstavljajo naš drugi najstarejši program. V naši svečarni, ki je podprta z lastnim razvojem, lahko proizvajamo prešane, vlečene in nalivne sveče, ki se odlikujejo po stalni kakovosti, pestri izbiri oblik ter široki paleti barv in vonjev ter okolju neškodljivih materialih.

Izdelujemo več vrst sveč: nagrobne, dekorativne in praznične. Vsaki skupini namenjamo posebno pozornost in skušamo razvijati nove oblike, zanimive za potrošnike. Pri dekorativnih in prazničnih svečah sledimo modnim smernicam, tako v barvah kot oblikah sveč.

 

nagrobne svece Maja 800x800px

Nagrobni program je naš najobsežnejši program, saj je Slovenija poleg Portugalske in Poljske največji porabnik tovrstnih sveč. Tudi nagrobne sveče so izdelane iz kakovostnega parafina, zato ne dimijo in prasketajo. V naši ponudbi imamo različno velike nagrobne sveče, ki gorijo od 25 do 125 ur, odvisno od velikosti in oblike sveče.