JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

BIOKILL

Poleg zaželenih gostov se po naših hišah, shrambah, oblekah sprehajajo tudi številni nezaželeni obiskovalci. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste vstopili v shrambo in tam zalotili mravlje, ki so tiho in brezplačno opravljale selitev vaših živil? Verjetno ste že imeli opravka z molji, ki so v samoti vaše omare spreminjali vaša oblačila. Med poletnimi počitnicami se gotovo niste mogli izogniti nadležnim komarjem ali pa potuhnjenim in nevarnim klopom, ki ste jih skupaj z gozdnimi sadeži prinesli s prijetnega sprehoda.

Da se vam tudi v bodoče ne bi dogajale take in podobne nevšečnosti, vam predstavljamo izdelke BIOKILL, ki bodo namesto vas obračunali z mrčesom.

BIOKILL Universal je učinkovit proti vsem vrstam mrčesa. Svoje delo opravlja temeljito in dolgoročno. Ne pušča nobenih sledi v našem bivalnem okolju ali na naših oblekah in je sploh v dobrih odnosih z naravo, saj je biološko razgradljiv. Primeren je tudi za zaščito tekstila, krzna in preprog.

BIOKILL EXTRA micro-fast je primeren za uporabo na težje dostopnih mesti in na zunanjih površinah objektov in terasah. Zaradi sodobne tehnologije mikrokapsuliranja deluje do 2 meseca. Učinkovito deluje tudi ob množičnem pojavu insektov ali škodljivcev oz. če so le-ti zelo odporni. Ni primeren za uporabo na človeku ali domačih živalih.

V sodelovanju z Jesmond LTD. Švica.

 


biokilluni

Učinkovit proti vsem vrstam mrčesa. Odlikuje ga dolgotrajno delovanje, kar 4 tedne, je brez vonja, ne pušča madežev, se biološko razgradi.

biokilextramicrofast

Izdelek BIOKILL EXTRA micro-fast odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj oziroma pri večjih insektih v nekaj minutah. Nudi podaljšano učinkovitost do 2 meseca.