JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

BIOKILL

Poleg zaželenih gostov se po naših hišah, shrambah, oblekah sprehajajo tudi številni nezaželeni obiskovalci. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste vstopili v shrambo in tam zalotili mravlje, ki so tiho in brezplačno opravljale selitev vaših živil? Verjetno ste že imeli opravka z molji, ki so v samoti vaše omare spreminjali vaša oblačila. Med poletnimi počitnicami se gotovo niste mogli izogniti nadležnim komarjem ali pa potuhnjenim in nevarnim klopom, ki ste jih skupaj z gozdnimi sadeži prinesli s prijetnega sprehoda.

Da se vam tudi v bodoče ne bi dogajale take in podobne nevšečnosti, vam predstavljamo izdelke BIOKILL, ki bodo namesto vas obračunali z mrčesom.

V sodelovanju z Jesmond LTD. Švica.

 

Biokill extra micro fast 500ml

Izdelek BIOKILL EXTRA micro-fast odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj oziroma pri večjih insektih v nekaj minutah. Nudi dolgotrajno učinkovitost do 2 meseca.

BIOKILL extra micro fast skupinska

Izdelek BIO KILL z naravnim ekstraktom krizanteme odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj, hkrati pa nudi dolgotrajno učinkovitost do 4 tednov.