JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

biokilextramicrofast

Izdelek BIOKILL EXTRA micro-fast odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj oziroma pri večjih insektih v nekaj minutah. Nudi podaljšano učinkovitost do 2 meseca.

Učinkovito deluje tudi ob množičnem pojavu insektov ali škodljivcev oz. če so le-ti zelo odporni. Idealen je za vlažne (tudi umazane) predele in težje dostopna mesta v hišah, industrijskih in kmetijskih objektih. Posebej je primeren za uporabo na zunanjih površinah objektov in terasah. Idealen je za zatiranje osjih in sršenjih gnezd. Izdelek je biološko razgradljiv. 

Ni primeren za uporabo na človeku ali domačih živalih!

Na voljo v pakiranju 375 ml.

 

Nasvet: Pred uporabo testirajte na manj vidnem mestu, ker izdelek lahko pušča madeže. Pred uporabo pribl. 15 sekund dobro stresajte.

Uporaba: Razpršite iz razdalje 30 cm po okvirjih oken in vrat, tleh, zidovih oz. nanesite v kote, reže, razpoke, votle in skrite prostore (pod umivalniki, za hladilniki, za pečmi), kjer obstaja sum, da je mrčes. Pred uporabo prekrijemo ali odstranimo živila, kuhinjski pribor, krmo, akvarije, ptičje kletke. Uporaba na prostem mora biti omejena le na površine, ki so neprepustne (terase, okvirji oken in vrat), da ne more priti do spiranja v okolje ali v kanalizacijo. Ne uporabljati v dežju.

Primeri specifičnih uporab:

Za uničevanje mravelj: razpršite okvirje vrat, okenske okvirje in ostale vhodne poti.

Za uničevanje letečih insektov (npr. komarjev): poleg zgoraj navedenih področij dodatno razpršite okrog luči, zaves, po okenskih policah in okvirjih ter ostalih vhodnih površinah.

Za uničevanje pajkov: razpršite direktno po pajkih ali po površinah, kjer se običajno nahajajo.

Previdnostni ukrepi: Ne uporabljajte v prostorih, kjer so bolniki ali starejši ljudje. Ne uporabljajte na užitnih rastlinah. Otroci in domače živali ne smejo priti v stik s tretirano površino. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Preprečiti sproščanje v okolje.